Supa din carne de vitel si cimbru

Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin mas

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 lingura faina
  • 25 g unt
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare si se serveste.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori