Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de or
Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de ora de fierbere se potriveste la gust de sare. Se lasa apoi la fiert aproximativ 3 ore. Se scoate apoi rasolul si se aseaza pe o farfurie si se serveste supa cu galuste sau taietei.
Atat rasolul cat si supa se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de burta
Ciorba radauteana
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO reteta simpla dar tare buna. Nu aveam nimic zilele trecute de rontait prin casa si m-am suparat putin si mi-am zis, dar ce...
Biscuiti cu chimen si parmezan
Comentarii