Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia cu grija toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa
Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia cu grija toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa 1/2 ora de fierbere, se adauga sarea si se lasa in continuare vasul pe foc mic 2 1/2 ore. Cind carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas curat, la caldura, acoperit. Se strecoara supa, se taie morcovul si telina in 3-4 bucati mari. Se pregatesc galustele din cele 2 oua si 3-4 linguri gris. Se separa albusurile de galbenusuri, se bate spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi, putin cite putin, se pune grisul. Cind supa clocoteste, se pun pe rind galustele, luind cite un sfert de lingura din compozitie. Cind toate galustele s-au ridicat deasupra, se intorc si presara patrunjel verde tocat.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii