Carnea se pune la fiert separat. Intre timp se toaca marunt legumele si se pun la calit, cu 2 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat se adauga apa si se
Carnea se pune la fiert separat. Intre timp se toaca marunt legumele si se pun la calit, cu 2 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic cca 35 de min. Se adauga carnea si se mai lasa sa fiarba inca 15 min. Dressingul se face din faina si oua, peste care se mai adauga apa, daca iese prea gros. In supa care fierbe se toarna dressingul cu varful unei linguri si se amesteca usor. Se lasa la fiert inca 10 minute, se potriveste de sare, se pune verdeata tocata marunt, se inchide focul si se lasa cu capacul pus.
Pentru doritori se poate servi cu zeama de lamaie.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii