Intr-o oala de 2 l se pun uleiul, cartofii, ceapa, morcovul, rosia (legumele de la borcan daca aveti-2 linguri). Se calesc 5 minute, se aduga apa, can
Intr-o oala de 2 l se pun uleiul, cartofii, ceapa, morcovul, rosia (legumele de la borcan daca aveti-2 linguri). Se calesc 5 minute, se aduga apa, cand s-au fiert cartofii se adauga knorul, taiteii, iar cand acestia din urma s-au fiert se da deoparte si se pun restul de legume taiate marunt.
Se serveste cu smantana.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAcest tort delicios l-am pregătit cu o mică întârziere (de 2-3 zile), cu ocazia zilei onomastice a soțului...
Desert tort trio de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii