Coltunasi cu branza de vaci monti

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de tarate
  • 1/2 cana de apa calda
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de fructoza
  • 1 ou
  • 250 g branza de vaci

Mod de preparare

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza. Se face un aluat din faina, tarate, apa fierbinte in care s-au dizolvat drojdia, praful de sare si 1 lingura de fructoza. Se framanta 10 minute. Uumplutura: se amesteca branza cu oul si restul de fructoza. Se intinde o foaie de aluat, se taie patratele de dimensiunea formei, se pune patratul de aluat in forma, se pune o lingurita de umplutura, se inchide forma si se obtine un portofel care va purta denumirea de coltunas. Se fierb coltunasii 20 min.


Se servesc cu smantana, dulceata, frisca.

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci