Pentru rulada delicioasa cu crema de vanilie, se separa albusul, se bate spuma, adaugam zaharul, galbenusurile, pe rand, uleiul si apa, iar la urma, faina in ploaie. Se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie, se pune in strat subtire si se fac sase foi. Se lasa la racit, apoi se desprind de pe hartie si se umplu cu crema de vanilie sau cu crema din budinci de vanilie. Crema – 1 l de lapte, 300 g zahar, 200 g faina, 4 oua, 2 pachetele de zahar vanilat, sare, esenta de vanilie, 200 g unt frecat spuma cu 200 g zahar pudra, sau 4 pachete budinca, 300 g zahar, 1 l de lapte, vanilie, 100 g faina, 4 galbenusuri, 200 g unt frecat spuma cu 200 g zahar pudra.
Rulada delicioasa cu crema de vanilie se pudreaza pe deasupra cu nuca macinata sau ciocolata rasa.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe