Bomboane cu fulgi de porumb si ciocolata sunt un desert rapid si sanatos potrivit pentru copii.
Zaharul, mierea, untul, nuca si nuca de cocos se pun pe foc într-o crăticioara. Din momentul in care au fiert se lasă 2-3 minute apoi se adaugă ciocolata rupta în bucăți și se lasă sa se topească.
Amestecul fierbinte se toarnă peste fulgii de porumb si se lasă sa se răcească( dacă compoziția pare prea moale se mai adaugă 1 lingura de nuca sau de fulgi zdrobiți)Cu mana unsa cu unt se iau bucatele cărora li se da forma de sfera, se așează pe un platou și se dau la rece.
La Philips Multicooker imi place funcția de menținere la cald a mâncării dar cea care permite pastrarea vitaminelor prin folosirea valvei ajustabile.
Se păstrează la rece
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii