Intr-un castron se pun ouale intregi impreuna cu zaharul si mixam. Dupa ce am batut bine ouale cu zaharul, inglobam si uleiul, cate putin, apoi adauga
Intr-un castron se pun ouale intregi impreuna cu zaharul si mixam. Dupa ce am batut bine ouale cu zaharul, inglobam si uleiul, cate putin, apoi adaugam iaurtul, sarea, sucul si coaja de la lamaie. In continuare, separat amestecam faina cu praful de copt, si apoi o incorporam usor in compozitie. Compozitia trebuie sa arate destul de groasa. Apoi pregatim formele pentru briose. Eu am folosit forme din hartie, am pus cate 3, una intr-alta, am pus cam cate o lingura in fiecare forma, si pe deasupra visinele scurse de zeama si tavalite putin prin faina. Tva cu briose am introdus-o in cuptorul incins la 175 grade, pentru aproximativ 30-35 min.
Reteta Briose cu visine a fost propusa de Pocahontas Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii