Budinca de gris

Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe rand,si se bate bine compozitia,apoi se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 2cesti gris
  • sare
  • boabe de visine fara samburi
  • portocale din dulceata
  • 750ml lapte
  • 20g unt
  • zahar
  • 1/2 baton vanilie

Mod de preparare

Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe rand,si se bate bine compozitia,apoi se adauga sare,boabe de visine si coji de portocale din dulceata si se amesteca usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se pune in cuptor sa se coaca.Cand s-a copt se toarna peste budinca 750ml lapte fierbinte in care s-a adaugat zahar dupa gust si vanilie.Se lasa inca putin in cuptor sa patrunda bine laptele,iar deasupra se toarna un strat subtire de zahar ars.
Cand se raceste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci