Se freaca bine untul pana devine spumos.Creierul se curata de pelite,se fierbe si se toaca;painea se moaie in lapte,se stoarce si se bate bine cu ling
Se freaca bine untul pana devine spumos.Creierul se curata de pelite,se fierbe si se toaca;painea se moaie in lapte,se stoarce si se bate bine cu lingura pana se face pasta.Se amesteca bine painea cu untul,se adauga creierul,galbenusurile,pe rand cate unul,sare,piper si albusurile batute spuma.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce la cuptor sa se coaca.
Dupa placerea pe care o ai azi:rece sau cald?
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie!
Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L DigitalPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii