In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se incalzeste (inainte de fierbere
In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se incalzeste (inainte de fierbere)
In primul bol se pune cacao si zahar
In al doilea bol se pune doar zahar.
In primul bol se pune apa pana se face ca o budinca
In al doilea bol se pune apa, apoi putina esenta de vanilie.
SI GATA!!! Nu se tine la frigider! Se mananca pe loc
Pofta buna!!!
In bolul cu vanilie se poate pune putin din cea cu cacao, dar cu atentie sa nu se amestece !
Iar in bolul cu cacao se pune putin din cea cu vanilie dar tot cu grija...Daca se amesteca isi schimba gustul si nu va mai fi la fel de gustos...
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii