Se prepara un sirop din cacao, 1 lingura de zahar, rom si 1 ceasca de apa. La sfarsit, dupa ce a fiert, se adauga nucile si se lasa sa se raceasca. M
Se prepara un sirop din cacao, 1 lingura de zahar, rom si 1 ceasca de apa. La sfarsit, dupa ce a fiert, se adauga nucile si se lasa sa se raceasca.
Merele se rad pe razatoarea mare, se pun cu zaharul pe foc, sa se caleasca. La sfarsit se adauga zaharul vanilat si scortisoara.
Cand merele si siropul cu nuci s-au racit se pun pe o farfurie intinsa foile de clatite si umpluturile astfel: o foaie clatite, 2 linguri mere, o foaie clatite 2 linguri sirop cu nuci. La sfarsit se va pune ultima foaie de clatite si se va presara zahar pudra si scortisoara pe deasupra.
Se poate servi cu lapte, ca desert
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii