Se face siropul cu apa si zaharul. Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune. Se micsoreaza vitez
Se face siropul cu apa si zaharul.
Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune.
Se micsoreaza viteza si se adauga cate un galbenus pe rand, apoi uleiul si faina.
Se adauga bucatelele de rahat si coaja de lamaie.
Se pune in tava si se coace 50 de minute la 180 gradeC.
Reteta Chec oparit a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:23 Pentru sirop apa se fierbe?
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:25 Pentru sirop apa se fierbe?
Rotaru • 07 Iulie 2022, 15:22 Da se fierbe sa se topească zaharul și se toarnă în fir subțire peste albușurile spuma deja
Corneliu • 08 Iulie 2022, 21:23 siropul se pune fierbinte peste albușurile spuma deja?