Intr-un vas se pune faina, zaharul, praful de copt, si bicarbonatul si se amesteca. In alt vas se bat cele 2 oua bine, si apoi se adauga laptele batu
Intr-un vas se pune faina, zaharul, praful de copt, si bicarbonatul si se amesteca. In alt vas se bat cele 2 oua bine, si apoi se adauga laptele batut si uleiul si se amesteca. Se adauga ingredientele lichide la amestecul cu faina (atentie: este important sa nu se amestece prea mult deoarece muffinsurile pot deveni tari).
Se adauga afinele pudrate cu faina. Se pune compozitia in tava de muffins. Se pun la 400 grade F pentru 15-20 minute. Eu le-am pus la 390 F pentru 22-23 minute pe gratarul din mijloc al cuptorului. Ies 12 muffins marime standard. Eu le-am facut cu afine, stafide, nuci, bucati de ciocolata.
Sunt ideale cu o cafea sau cu o ceasca de lapte cald. Reteta Muffins rapide cu lapte batut a fost propusa de Colentina pe forum culinar.ro
Alte retete de muffins gasiti aici:
Muffins cu ciocolata,
Muffins pufosi cu bucatele de ciocolata,
Muffins cu portocale si ciocolata
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii