1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful
1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful de copt.
2. Adaugi si un praf de sare.
3. Ungi 2 tavi de cozonac sau de chec cu unt si le tapetezi cu faina.
4. Torni compozitia in cele 2 tavi.
5. Scoti samburii visinelor si amesteci visinele cu 2 linguri de faina si cu 1 lingura de scortisoara.
6. Torni compozitia in tavile cu pandispan.
7. Dai la cuptor pentru 40 de minute.
8. Cand sunt coapte, le scoti din tavi si le lasi la racit.
9. Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.
10. Dai la rece pentru 30 minute.
11. Tai pandispanul felii si daca nu folosesti glazura de caramel, il pudrezi cu zahar.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii