Turta dulce este orisicum un desert indragit si aromat, ce trezeste amintiri prin aromele sale, dar turta dulce de post e la fel de delicioasa. Turta dulce este de asemenea si un desert delicat ce poate fi pregatit in perioada postului.
Zaharul se caramelizeaza si se lasa sa se arda nu prea mult sa nu fie amar pentru a avea o culoare maronie. Se adauga apa si se lasa pe foc pana se topeste toata bomboana. Se da deoparte de pe foc si se lasa sa se raceasca. Praful de copt se stinge cu putin otet si se adauga la siropul de zahar ars. Tot in sirop se adauga si scortisoara pudra. Se amesteca bine totul. Se adauga faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau imbracata cu hartie de copt si se coace.
Se face o glazura de zahar, de ciocolata sau ce alta glazura doriti si se unge turta dulce de post cu aceasta glazura.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si stevieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii