Se pune orezul bine spalat in apa si se lasa cel putin o ora sa se umfle bine,apoi se fierbe in lapte si in unt.Zaharul se adauga la sfarsit,altfel or
Se pune orezul bine spalat in apa si se lasa cel putin o ora sa se umfle bine,apoi se fierbe in lapte si in unt.Zaharul se adauga la sfarsit,altfel orezul se intareste si fierbe greu.Dupa ce a fiert,se lasa sa se raceasca si se amesteca cu marmelada.Cu acest amestec se umplu clatitele si se ruleaza.Se asaza intr-o intr-o forma de sticla rezistenta la foc,unsa cu unt si se pun la cuptor,la foc mic,20-30minute.
Se serveste cu frisca
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)O reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAm schimbat putin compozitia de la cele cu broccoli,am fost curioasa de gustul acestora.Eu gandesc ca orice combinatie iese...
Chiftele de conopida
Comentarii