Cozonac

Reteta Cozonac (tort cu budinca)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu zaharul, coaja rasa cu zeama de la 1/2 lam

ingrediente

   1/2 kg cozonac
Pentru sirop:
   1 pahar vin
   3 linguri zahar coaja si zeama de la 1/2 lamaie
   1 lingura rom
Umplutura:
   praf de budinca la plic din comert(orice gust)
Garnitura:
   frisca

mod de preparare

Se taie cozonacul felii care se prajesc in cuptor. Pana se prajesc se prepara siropul: vinul se amesteca cu zaharul, coaja rasa cu zeama de la 1/2 lamaie si rom.


Feliile prajite se trec prin siropul facut pus intr-o farfurie mare rotuda si se intorc cu grija ca sa nu se rupa.


Dupa ce se insiropeaza adaugati intre felii budinca preparata dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se orneaza cu frisca
Incearca si Cozonac cu alune
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac (tort cu budinca)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.