Cozonac

Reteta Pasca cu branza de vaca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aceasta reteta de pasca cu branza de vaca este ideala pentru perioada Pastilor. Pentru a o realiza, sunt necesare urmatoarele ingrediente: aluat de cozonaci, branza de vaca, stafide, unt, zahar.

ingrediente

   aluat de cozonac
   500 g branza de vaca
   100 g stafide
   3—4 oua
   1 lingura unt proaspat
   zahar dupa gust
   putina coaja de lamaie rasa
   sare.

mod de preparare

Cele indicate pentru umplutura se amesteca bine ca sa formeze o pasta omogena. Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata de coca se face un sul lung si gros de un deget care se asaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). Se intinde umplutura peste foaie fara sa se acopere sulul asezat imprejur.




Se mai fac doua suluri din coca care se asaza crucis peste umplu­tura si se ung cu putin ou, dupa ce pasca a crescut putin la loc caldut. Se pune la cuptor sa se coaca. Se scoate din forma dupa ce s-a racit bine.


Dupa ce s-a racit, poate fi servita.




Alte retete recomandate:




Pasca cu cas de oaie




Pasca cu ciocolata




Pasca cu crema de nuca

Incearca si Paine cremoasa ( reteta americana )
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.