Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac cu nutella si fructe

portii reteta 7 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

retete de iarna

detalii rețetă—

VIDEOReteta de cozonac - Reteta video

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gatire reteta 45m 

Astazi te voi invata sa pregatesti unul dintre cele mai indragite dulciuri de la noi: cozonacul. De aceasta data

detalii rețetă—

Bolo Rei, un cozonac special pentru Crăciun!

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Bolo Rei sau Cozonacul Regelui se pregătește atât de Crăciun, cât și în fiecare zi de sărbătoare din an

detalii rețetă—

Coroana de nuci si crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Coroana de nuci si crema de ciocolata este un alt fel de cozonac pregatit special pentru masa de Craciun. Este un

detalii rețetă—

Cozonaci cu fructe uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca 500 g de faina in laptele in care s-a dizolvat drojdia cu putin zahar. Se presare cu faina si se lasa

detalii rețetă—

Cozonac cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se face o spuma din unt, zahar si oua. Adaugam faina, coaja rasa de pe o lamaie, iar la urma romul. Se toarna

detalii rețetă—

Piine cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:35m 

Toate fructele uscate se taie bucati, iar alunele se taie in jumatate. Drojdia se pune la muiat in 4 linguri apa

detalii rețetă—

Umplutura cu fructe pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor

detalii rețetă—