Creme

Reteta Bavareza de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zah

ingrediente

   500 gr castane
   3 foi de gelatina
   150 gr zahar
   1 jumatate pahar apa
   1 plic zahar vanilat
   60 gr unt
   150 gr frisca

mod de preparare

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zaharul si zaharul vanilat pana devine un sirop gros, care se amesteca cu piureul de castane. Se adauga untul, gelatina muiata in putina apa calda si se amesteca bine. Dupa ce s-a racit se asaza in boluri sau pe un platou si se orneaza cu frisca si se pune la frigider.
Se serveste rece.


Alte retete de dulciuri:





Lapte de pasare


Ciocolata de casa


Prajituri simple
Incearca si Crema de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza de castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.