Nucile se toaca marunt cu cutitul. Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2 linguri pesmet de biscuiti Racita, se pune
Nucile se toaca marunt cu cutitul.
Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2 linguri pesmet de biscuiti
Racita, se pune in cozonac. Inainte de rulare se pune si putin unt.
Pofta buna!
Reteta Crema de rahat topit (pentru cozonac) a fost propusa de mon pe forum culinar.ro
Alte retete cu cozonac gasiti aici:
Cozonac impletit,
Cozonaci Babani,
Cozonac Mariana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii