Pasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.
Pasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.
Intr-un castron mare, bate crema de branza si zaharul pudra pana se omogenizeaza.
Adăuga dovleacul, smantana, scortisoara, cuisoarele, ghimbirul si nucsoara. Amesteca bine.
Pastreaza pasta rezultata in frigider.
Serveste pasta de dovleac cu felii de mere verzi, pere sau cu biscuiti de graham!
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii