Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca. Dupa ce a crescut, adau
Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca.
Dupa ce a crescut, adaugam ouale batute bine si laptele in care am dizolvat zaharul. Punem si mirosurile si faina si framantam bine .
Cand terminam de framantat adaugam uleiul cald si mai framantam 2 minute.
Lasam coca sa creasca.
Intindem coca si taiem cu un pahar gogosole pe care le vom lasa pe masa sa mai creasca 5-10 minute( sa nu iasa goale in mijloc). Eu am umplut si cateva cu gem.
Dupa ce cresc gogosile putin le prajim intorcandu-le des sa sa prajeasca bine sa nu ramana crude in centru.
Pofta buna!
Reteta Gogosi Ana a fost propusa de Ana76 pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi gasiti aici:
Gogosi carnaval,
Gogosi Marbella,
Gogosi cu susan si miere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii