Inghetate

Reteta Coup Jacques

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie fructele cuburi mici proaspete, si se amesteca cu vermutul alb. Se vor lasa la frigider pentru macerare. Dupa ce a stat la frigider se pun in

ingrediente

   Fructe proaspete sau coktail de fructe amestecate din comert
   400 gr
   inghetata 150 gr
   frisca 150 gr
   vermut garone 50 ml
   toping ciocolata (sos ciocolata) 55 gr
   sticks finetti de ciocolata 150 gr

mod de preparare

Se taie fructele cuburi mici proaspete, si se amesteca cu vermutul alb. Se vor lasa la frigider pentru macerare. Dupa ce a stat la frigider se pun in cupe si se va adauga deasupra inghetata, frisca tigaretele de finetti ciocolata, apoi topingul de ciocolata deasupra.
Acest preparat este de un gust inconfundabil, este foarte racoritor pe timpul veri si la ori ce eveniment special.
Incearca si Inghetata cu ness
Daca ti-a placut reteta noastra "Coup Jacques" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.