Inghetate

Reteta Cremolata, desert semi inghetat de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata capsunile, se spala si se zdrobesc cu furculita (sau la robot dar la viteza mica pentru ca trebuie sa ramana si bucatele de fruct) si se ame

ingrediente

   1 kg capsuni
   sucul de la 3 portocale si 2 lamai
   500 gr lapte
   400 gr zahar

mod de preparare

Se curata capsunile, se spala si se zdrobesc cu furculita (sau la robot dar la viteza mica pentru ca trebuie sa ramana si bucatele de fruct) si se amesteca intr-un vas cu sucul de la 3 portocale si 2 lamai.


Se lasa la frigider 2 ore:


Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe foc mic pana se topeste tot zaharul (laptele NU trebuie sa fiarba):


Dupa cele 2 ore se amesteca capsunile cu laptele rece.


Se baga la congelator pentru minim 6 ore.


Cu o ora inainte de a fi servita se scoate din congelator:


Se amesteca bine, se pune in pahare si se serveste.
Reteta Cremolata, desert semi inghetat de capsuni a fost propusa de Laura A





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Inghetata asortata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremolata, desert semi inghetat de capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.