Se pune laptele impreuna cu smantana, jumatate din zahar la bain marie si se amesteca cu o paleta pana se omogenizeaza compozitia. Se adauga galbenusurile batute spuma cu cealalta jumatate cantitate de zahar si se continua omogenizarea pana se face o spuma deasupra. Nu trebuie sa ajunga la fierbere, altfel se va taia, apoi se lasa sa se racoreasca.
Intre timp se curata bananele de coaja. Se rup in bucati si se paseaza foarte bine, se adauga crema mascarpone, petalele de trandafiri, esenta, 1 lingura whiskey si se omogenizeaza, apoi se toarna crema de oua si se amesteca cu paleta usor.
Se pune vasul la congelator pentru circa doua ore, dupa care se scoate si se mai amesteca, se mai procedeaza la fel macar de vreo 3 ori.
Se serveste la inghetarea completa cu sirop de la petalele de trandafiri.
Sa aveti pofta, dragilor!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe