Batem spuma 300 ml frisca impreuna cu esenta de vanilie, apoi o punem la frigider in asteptarea celorlalte ingrediente.
Masuram 100 ml frisca lichida pe care o incalzim astfel incat sa putem topi bucatile de ciocolata alba in ea. Punem intr-un vas cu apa rece la hidratat o foaie de gelatina apoi cand aceasta s-a hidratat o punem in crema calda amestecand pentru omogenizare.
Se ia frisca spuma din frigider si se imparte in doua parti, prima parte amestecangu-se cu crema de ciocolata alba
Repetam aceasta operatiune si pentru ciocolata cu lapte.
in cele din urma asezam in caserola cele doua creme in straturi si le dam la congelator.
Pofta Buna!
Inghetata de vanilie si ciocolata se serveste rece cu diferite toppinguri, in cupe speciale de inghetata.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe