Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.
Se freaca bine ouale cu zaharul si se

ingrediente

   O cana si jumatate de faina
   o jumatate de cana de zahar
   100 g unt
   2 linguri de smantana
   coaja rasa de la o lamaie
   3 oua
   150 g ciocolata
   100 g stafide

mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.

Se freaca bine ouale cu zaharul si se adauga untul inmuiat. Se amesteca bine, pentru omogenizare. Se adauga faina, smantana si coaja rasa. Ciocolata topita se incorporeaza in compozitie, amestecandu-se bine, pana cand se obtine un aluat. Se intinde o foaie mai groasa din care se decupeaza biscuitii cu ajutorul unui pahar tinut cu gura in jos. Acestia se asaza intr-o cava unsa cu putin unt si se dau la cuptor aproximativ 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate



Spuma de capsuni

Ciocolata de casa

Tarta cu visine
Incearca si Mere coapte cu nuca, stafide si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.