Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti evantaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga zaharul, un praf de sare s

ingrediente

   200 gr margarina
   200 gr de unt
   80 gr de zahar pudra
   1 lingura de otet
   600 gr faina

mod de preparare

Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga zaharul, un praf de sare si se freaca spuma inainte de a incorpora faina. Aluatul se tine la rece timp de o ora. Se intinde apoi o foaie subtire de 1 cm si se taie dreptunghiuri cu laturile de 6 si 10 cm. Se pliaza bucatile de aluat ca un evantai, se pun pe o tava si se lasa la copt, in cuptorul incins.
Biscuitii se servesc pudrati cu zahar.





Alte retete de dulciuri:





Prajitura televizor


Turta dulce


Prajitura snikers
Incearca si Mini tarte cu crema de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti evantaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.