Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti. Dupa care
Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti. Dupa care il luati si il puneti pe planseta si il modelati ajutindu-va mereu cu faina, eventual adaugind daca e necesar, cantitatea asta eu am impartit-o in bucati. Si incepeti sa faceti o foaie pe care o taiati apoi cu forma pe care o doriti, noi le-am facut rotunde cu gaura in mijloc care aici se cheama "macine" sau patrate sau umplute cu marmelada de portocale. Pentru cele umplute am apasat putin cu forma ca sa am conturul si in mijloc am pus un pic de marmelada. Apoi am pus foaia deasupra, am folosit aceeasi foaie eu impaturind-o. Am apasat putin in jurul movilitei cu umplutura ca sa nu se desfaca apoi si am taiat cu forma. Asa aratau in tava cei umpluti. Si asa aratau copti, aici cu timpul eu ma orientez dupa culoarea pe care o au, cred ca vreo 20 de minute la 180� C. Asa aratau copti ceilalti.
Pofta buna! Reteta Biscuiti pentru micul dejun a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro Alte retete de biscuiti gasiti aici: Biscuiti cu lapte , Biscuiti bicolori , Betisoare cu alune
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvingsa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaDupa munca de hei-rup merge ceva satios,facut ochiometric si devorat intr-o clipita.....
Amestecate, ca la tara, branzeturi si alteleIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii