Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Coronita de linzer

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de copt si se framanta. Se lasa sa ste

ingrediente

   500 g faina
   200 g zahar pudra
   250 g margarina
   3 oua
   Â½ praf de copt
   1 zahar vanilat
   50 ml lapte
   Gem de caise

mod de preparare

Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de copt si se framanta. Se lasa sa stea 30 de minute, dupa care se intinde o foaie de 3-4 mm grosime. Dintr-o jumatate a foii se formeaza floricele intregi, iar din cealalta jumatate floricele gaurite in mijloc. Se baga la cuptor si se coace la foc mediu. Le lasam in tava pana se racesc. In mijlocul floricelelor intregi se pune cate o lingurita de gem si se acopera cu floricelele gaurite, presarate anterior cu zahar pudra.




Alte retete recomandate


Placinta cu mere

Incearca si Cosulete Dulci
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de linzer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.