Se pregateste tava captusita cu cirtie de copt. Untul se fraca bine cu zaharul,zaharul vaniliat,coaja de lamiie,la sf. faina si nucile macinate. Din a
Se pregateste tava captusita cu cirtie de copt.
Untul se fraca bine cu zaharul,zaharul vaniliat,coaja de lamiie,la sf. faina si nucile macinate.
Din acest aluat se dreseaza forme dorite ,dupa care se pun la copt in cuptorul preincins la 170!C pt. ca 15 min.
Dupa ce fursecurile sau copt si racit se unesc cite doua cu gem care este bine inainte sa se puna la microunde pt. 1-2 min.
Daca este mai moale este mai bun pt. intins pe fursecuri.
Dupa ce s-au umplut cu gem ,se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu nuci de padure a fost propusa de Afrodite pe forum culinar.ro
Alte retete cu nuci gasiti aici:
Desert Amarena,
Tort cu nuca,
Rulada cu nuca si ciocolata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii