Salam de biscuiţi reţetă. Ingredientele pentru blat se amesteca si blatul se intinde pe o folie de plastic. Zaharul praf se freaca bine cu untul si cu nuca de cocos dupa gust.
Ingredientele pentru blat se amesteca si blatul se intinde pe o folie de plastic. Zaharul praf se freaca bine cu untul si cu nuca de cocos dupa gust. Peste blat se intinde crema, se ruleaza si se pune cateva ore la rece. Se taie la servire.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii