Preincalziti cuptorul la 140 de grade Celsius. Ungeti si tapetati o tava de copt cu hartie pergament. Bateti albusurile spuma, pana cand incep sa se intareasca si adaugati treptat zaharul pudra. Continuati sa bateti pana cand folositi toata cantitatea de zahar, iar amestecul este tare si lucios. Puneti deoparte 3 linguri din albus, pentru glazura.
Adaugati scortisoara si alunele macinate. Puneti compozitia intr-o punga mare, pentru congelat, intindeti o foaie de 12mm grosime, apoi lasati-o la frigider timp de 15 minute. Decupati fursecurile cu forma dorita si asezati-le in tava. Ungeti-le cu albusul pus deoparte si dati la cuptor timp de 30 de minute.
Sfat: pentru ca aluatul sa nu se lipeasca de forma, si sa se desprinda usor, „inmuiati" forma in zahar pudra.
Stelutele glasate sunt fursecuri perfecte pentru a-l astepta pe Mos Nicolae sau Mos Craciun :).
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe