Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Tarte cu branza si pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se spala perele, se scot semintele, iar apoi se taie in felii subtiri, pe lungime.
2. Branza cu mucegai se sfarama si se amesteca bine cu mascarpon

ingrediente

   400 g de aluat foietaj
   2-3 pere tari
   200 g branza cu mucegai albastru
   2 linguri mascarpone (se poate inlocui cu unt moale)
   3 linguri de miere lichida
   1 pumn de migdale
   taiate fasii
   1 ou

mod de preparare

1. Se spala perele, se scot semintele, iar apoi se taie in felii subtiri, pe lungime.


2. Branza cu mucegai se sfarama si se amesteca bine cu mascarponele, pana cand capata consistenta unei paste.


3. Se adauga sare si piper dupa gust, iar apoi se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.


4. Aluatul se desface si se intinde cu sucitoarea pe o suprafata presarata cu faina, sub forma de patrat, pana cand atinge o grosime de 2-3 cm.


5. Se taie in 3, si pe orizontala si pe vertiala, in asa fel incat sa obtineti 9 patrate.


6. Se cresteaza usor, fara sa taiati aluatul, ca sa obtineti o margine lata de aprovimativ 1 cm.


7. Patratul din mijlocul tartelor se unge cu pasta de branza, peste care se pun felii de para.


8. Marginile se ung cu ou batut.


9. Tartele se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor timp de 15-20 minute, pana se infoaie si devin aurii.


10. Dupa ce se scot din cuptor, se presara cu fulgi de migdale si cu miere.





* tartele se pot umplea fie cu branza - vor fi un fel de pateuri desfacute- fie cu fructe
Se mananca calde, proaspat scoase din cuptor
Incearca si Pogaci cu chimen
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza si pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.