Se framanta laptele praf cu margarina pana nu mai sunt cocolosi. Se imparte in doua parti egale. Intr-o jumatate se pune cacaoa si se amesteca bine.
Se framanta laptele praf cu margarina pana nu mai sunt cocolosi. Se imparte in doua parti egale. Intr-o jumatate se pune cacaoa si se amesteca bine.
Se taie patru bucati de celofan cam de marimea unei foi A4 si se ung cu ulei. Se pune zaharul intr-o oala, se adauga un pahar de apa si se lasa la fiert cam 3-4 minute.
Jumatate din acest sirop se adauga peste aluatul cu cacao, se amesteca bine si repede se imparte pe cela patru foi de celofan. Cu mana care se inmoaie cand este necesar in ulei se intind bine foile de ciocolata.
Se repeta operatia cu aluatul alb(in care se adauga si vanilia) care se intinde peste foile cu cacao.
Se obtin astfel patru foi cu doua straturi unul peste altul. Se presara pe fiecare bucata nucile prajite si taiate cat mai marunt. Folosind celofanul se formeaza cate o rulada din fiecare foaie. Se lasa la frigider cateva ore.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii