Prajituri

Reteta Corabioare cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gabytza_gaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Corabioarele cu branza sunt, ca orice fel de prajitura cu branza, un deliciu plin de arome de mirodenii. Incercati-le si veti vedea ca vor fi preferatele familiei!

ingrediente

Aluat:
   350 g faina
   3 oua
   50 g zahar
   100 ml lapte
   1/2 cub drojdie
   50 g unt
   1/2 lingurita sare
   1 esenta vanilie
   2 plicuri zahar vanilat
Umplutura:
   400 g branza de vaci
   100 ml smantana
   4 linguri zahar pudra
   1 esenta vanilie
   visine din compot
   uns
   1 ou
   zahar pudra

mod de preparare

Cernem faina si in mijloc facem o gaura.Adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut si zaharul.Dupa adaugam ouale batute cu sarea,plicurile de zahar vanilat si esenta.Incepem sa framantam adaugand treptat untul topit.Framantam un aluat nelipicios.Dam la dospit pana isi dubleaza volumul
Umplutura-Prima data scoatem visinele din compot si le lasam sa se scurga de sirop.Apoi mixam smantana cu zaharul pana se formeaza o crema.Adaugam branza si esenta si mai mixam putin impreuna.
Luam bucati din aluat si il intindem .Din el taiem cerculete cu ajutorul unui pahar.Punem pe fiecare cerc cate 1 lingurita de branza.Apoi impaturim cercul sub forma unei barcute(unind doar 2 capete).
Asezam intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt incepand din margine.Terminam de asezat barcutele in tava si ungem deasupra cu oul batut dupa punem visinele fara samburi in tava.Dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Cand o scoatem de la cuptor o pudram cu zahar pudra.

Un produs Philips ar fi foarte util pentru mine, mi-ar usura munca si as termina mai repede de preparat


Corabioarele cu branza se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar pudra.

Incearca si Bombe de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.