Cosulete cu branza

Cosuletele cu branza sunt niste prajiturele cu branza delicioase si usor de preparat. Sunt niste gustari dulci perfecte pentru o pauza :).

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cosulete cu branza

Ingrediente

  • aluat:
  • 400 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • umplutura:
  • 300 g branza vaci proaspata
  • 100 g zahar pudra
  • 3 linguri smantana
  • uns:
  • 1 ou

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt.Adaugam smantana,zaharul,sarea si le mixam impreuna.Apoi adaugam oul batut cu plicul de zahar vanilat.Framantam un aluat atat cat sa se poate modela.
Mixam branza cu zaharul,apoi adaugam smantana si mixam pana se formeaza o crema.
Pregatim o tava de briose si o tapetam cu hartie de copt.Rupem bucati mici de aluat si formam mici cosulete dupa forma briosei.Punem o lingura de umplutura pe mijloc iar deasupra adaugam fasii mici de aluat ca un grilaj.Dupa ce am terminat ungem cosuletele cu oul batut bine.
Dam la cuptor pana cand se formeaza o culoare aramie deasupra.Scoatem cosuletele din cuptor si le lasam sa se raceasca in tava.


As vrea sa particip la concurs si sa castig produsele philips deoarece eu stau mult in bucatarie de placere si asa mi-as usura munca si timpul


Cosuletele cu branza se servesc dupa ce s-au racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc