Prajituri

Reteta Martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
alis postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra, cacaoa si nucile. Pe masa se pune o folie de ceofan umezit. Se intinde compozita pe celofan

ingrediente

   Blat: 3 albusuri
   250 g zahar pudra
   3 linguri cacao
   350 g nuci prajite si sfaramate cu sucitorul
   Crema: 3 galbenusuri
   7 linguri zahar pudra
   2 linguri cacao
   4 linguri lapte
   1 lingura de faina
   rom

mod de preparare

Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra, cacaoa si nucile. Pe masa se pune o folie de ceofan umezit. Se intinde compozita pe celofan

Crema: Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, se aduga cacaua, laptele si faina. Se pun la fiert, la foc mic, pana se leaga ca o smantana groasa. Dupa racire, se adauga un pachet de unt
Se toarna crema peste compozitia de albusuri si se ruleaza. Se pune la frigider

Incearca si Prajitura rasturnata cu prune - Reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Martipan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.