Negresa de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de faina, ulei, zahar, nuca, dulceata, cacao si praf de copt.
Negresa de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura de post se amesteca toate ingredientele intr-un castron pana devine ca o smantana groasa. Se pregateste o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina si se toarna compozitia in tava apoi se introducea in cuptorul incins. Se face proba cu scobitoarea dupa aproximativ 40 de minute. Se lasa la racit. Se portioneaza dupa preferinta sau putem adauga o glazura de cacao sau se poate taia in doua foi si sa adaugam orice crema de post.
Negresa de post se serveste rece.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii