Pandispanul cu visine este o reteta simpla si delicioasa de prajitura pufoasa cu aroma si prospetimea visinelor, perfecta langa un pahar cu limonada.
Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul.
Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul pana se albesc, adaugam peste albusuri si omogenizam cu o lingura, adaugam faina treptat (amestecata cu praful de copt), omogenizam bine cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, si visinele scurse de zeama si fara samburi.
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
http://shabbychicshop.ro/cosuri-paine/410-cos-paine-gri-cu-buline-albe-si-gri-cu-obiecte-bucatarie.html
Lasam pandispanul cu visine sa se raceasca dupa care il putem savura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii