Reţetă de preparare a papanaşilor. Ouale se bat bine cu mixerul. Se adauga apoi zaharul treptat si se mixeaza dupa fiecare transa pana devin ca o spuma mai groasa. Se pune si zaharul
Ouale se bat bine cu mixerul. Se adauga apoi zaharul treptat si se mixeaza dupa fiecare transa pana devin ca o spuma mai groasa. Se pune si zaharul vanilat, esentele si coaja rasa de portocala. Separat se mixeaza branza de vaci scursa. Se adauga branza la compozitie si se mixeaza bine. Dupa ce am mixat turnam in ploaie faina si bicarbonatul si amestecam cu lingura de lemn. Se formeaza papanasii si niste bilute mai mici. Se face o adancitura in mijlocul papanasilor si se dau putin prin faina. Se prajesc in baie de ulei cate 5 minute pe fiecare parte. Se pun la scurs pe servetele pentru cateva secunde pentru a nu se raci iar apoi se orneaza cu smantana, apoi dulceata de care doriti si se aseaza biluta deasupra.
Se servesc foarte fierbinti. Eu am folosit dulceata de capsune si smochine. Dulceata acrisoara cum ar fi de afine sau prune e cea mai potrivita.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii