Prajituri

Reteta Poale-n brau

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplu

ingrediente

Pentru aluat:
   1 kg faina
   2 pliculete drojdie uscata
   3 oua
   200 gr zahar
   200 gr unt
   150 ml lapte
   2 plicuri zahar vanilat
   1 varf cutit de sare
Pentru umplutura:
   1 kg branza de vaci
   4-5 oua
   300 gr zahar
   100 gr stafide
   1 lingura coaja rasa de lamaie
   1 plic zahar vanilat

mod de preparare




Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplutura. Intindeti din aluat o foaie de circa 5 mm, taiati din aceasta patrate cu latura de 7-8 cm si umpleti-le cu amestecul de branza. Uniti colturile patratului si presarati usor. Ungeti apoi cu ou, puneti-le intr-o tava si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat. Alte retete:





Gogosi pufoase Chec pufos Ciocolata de casa
Incearca si Prajitura cu portocala
Daca ti-a placut reteta noastra "Poale-n brau" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.