10 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar, 2 linguri faina si 2 linguri otet. Blatul obtinut se intinde in tava de la cuptor (tava mare, de friptura) si
10 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar, 2 linguri faina si 2 linguri otet. Blatul obtinut se intinde in tava de la cuptor (tava mare, de friptura) si se da la copt.
10 galbenusuri se freaca cu 10 linguri zahar, 5 linguri faina, 1/2 l lapte si se fierbe pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce se raceste se pune un pachet de margarina si se amesteca bine, pana cand crema devine spumoasa. Jumatate din cantitate se intinde peste blat iar in cealalta jumatate se adauga pt culoare/aroma cateva lingurite cacao sau ness si se intinde deasupra. Se mai pune un strat de frisca si e gata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii