Ca tot a inceput sezonul capsunilor, va recomand aceasta prajitura delicioasa!
Capsunile se spala, se curata de codite si se lasa in strecuratoare. Se bat ouale cu praful de sare si zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa. Se toarna uleiul cate putin, apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se toarna peste compozitie si omogenizam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia iar deasupra se aseaza capsunile taiate felii. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de 30-35 minute ( sa treaca testul cu scobitoarea). Se lasa la racit, se presara deasupra zahar pudra si se serveste. Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macReteta de preparare a papanasilor Initial am vrut sa fac gogosi. Ulterior, m-am gandit sa experimentez si eu papanasii. Asa...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii