Ca tot a inceput sezonul capsunilor, va recomand aceasta prajitura delicioasa!
Capsunile se spala, se curata de codite si se lasa in strecuratoare. Se bat ouale cu praful de sare si zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa. Se toarna uleiul cate putin, apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se toarna peste compozitie si omogenizam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia iar deasupra se aseaza capsunile taiate felii. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de 30-35 minute ( sa treaca testul cu scobitoarea). Se lasa la racit, se presara deasupra zahar pudra si se serveste. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii