Amestecam untura, zaharul si galbenusurile, apoi adaugam faina, praf de copt, zahar vanilat si lapte cat cuprinde. Framantam, lasam sa stea 2 ore. For
Amestecam untura, zaharul si galbenusurile, apoi adaugam faina, praf de copt, zahar vanilat si lapte cat cuprinde. Framantam, lasam sa stea 2 ore. Formam bilute cat o nuca si le coacem la foc mediu. Dupa racire, le razuim pe partea inferioara cu cutitul. Amestecam ingredientele pentru crema si adaugam firmiturile obtinute, le umplem si le lipim 2 cate 2, le ungem cu aroma de migdale, le rulam in zahar si le decoram cu frunze verzi.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu fructe
Turta dulce
Prajitura alba ca zapada
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii