Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat, cu exceptia albusurilor. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare. Compozitia se pune i
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat, cu exceptia albusurilor. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit. Crema se prepara din branza amestecata unt, cu zahar, zahar vanilat si stafide, dupa care se intinde peste blatul racit. Budinca de vanilie se fierbe in sucul de kiwi, folosit in loc de lapte. Se adauga zaharul, apoi se lasa la racit si se intinde peste crema.
Se serveste prajitura dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Lapte de pasare
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii