Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat, cu exceptia albusurilor. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare. Compozitia se pune i
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat, cu exceptia albusurilor. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit. Crema se prepara din branza amestecata unt, cu zahar, zahar vanilat si stafide, dupa care se intinde peste blatul racit. Budinca de vanilie se fierbe in sucul de kiwi, folosit in loc de lapte. Se adauga zaharul, apoi se lasa la racit si se intinde peste crema.
Se serveste prajitura dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Lapte de pasare

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii